Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Paragyár

Minden, ami egy paragépnek para. Paraaaa - indulatszó, jelentése: félelem. Paragép - főnév, jelentése: valaki, aki sokat parázik fölöslegesen. Ha van valamilyen beteg, szánalmas, elképesztő, idegesítő, abszurd parád, írd meg nekünk: paragyar@gmail.com

Friss topikok

  • B.Arthur: Itthon Bagoly a becenevem...így aztán most jót röhögtem. :D Húúúúú! A rézfaszú vagyok személyesen... (2016.09.18. 22:20) Bagoly-parák
  • paragyáros: Olvasóink jelentették: az Ancsa-para él! Sőt! Váratlanul lecsap! (2010.11.29. 04:39) Ancsa-para
  • Kankalinka: Mekkora paraaaaaa már! Folyamatosan szenvedek tőle.... :-DDD (2010.04.27. 11:23) Pasi-parák
  • Monyók: :) Szerintem egy parából kigyógyulni csak akkor lehet, ha szembemész vele! Ez esetben tehát úgy, h... (2010.04.06. 15:47) Aknába zuhanós para
  • Monyók: Ez nem vicces! Ez: PARAAAA (2010.04.01. 13:05) Isteni gyermek para

Linkblog

Bagoly-parák

2010.11.29. 04:16 paragyáros

Verbális szubkultúrák találkozása megfejthetetlen para-generátor faktor, melynek nyomán új parák születnek. Ott voltunk. Átéltük.

Szex-parák csak most, csak nektek.

 

Nos, itt van mindjárt a bagoly-para, aminek tisztázása előtt a BAGLYOT, mint fogalmat bontanánk fel a Paragyár olvasói számára.

1 BAGOLY = 1 HÓNAP SZEX NÉLKÜL. A váltószám pedig 12. 12 BAGOLY = 1 SÜN.

Baglyot és sünt irtani csak mással folytatott szex útján lehet. Más emberi lénnyel, aki ebben a tevékenységben saját elhatározásából vesz részt.

Eddig az új verbális szubkúltúrakincs. A képlet tehát egyszerű, a bagoly-para innen már adott: szexhiány-para. Minél több bagoly begyűjtése PAAAARAAAA.

Megoldása: A SZEX. Mással, emberrel, önszántából, önszántadból, nem pénzért.

De itt a para-generátor nem állhat meg!

Beszélhet a tudomány még önbagoly-paráról. Az önbagoly fogalmának bevezetését néhány ital és/vagy néhány elkeseredett barát jelenléte, vagy csak néhány jelenségelőfordulás tette lehetővé. (Az eredet megjelölésének változtatási jogát itt még fenntartjuk!)

Az önbagoly begyűjtését a szerencsétlen (mert az már az!) nem bízza a véletlenre. Csak saját magára! Vagyis nem hogy szexre alkalmas (vagy alkalmatlan) embertársaitól fosztja meg magát, hanem saját magától is! Egy önbagoly, menj helyedre. Leülhetsz te szerencsétlen! Ez több mint paaaraaa..

Megoldása: A maszturbáció. Ilyen szánalmas esetben a szexet nagyon nagy- nagy jóindulattal lehet feltételezni. De jó. Legyen! Megoldása: a szex_valaki_mással is.Önszántából, önszántadból, nem pénzért stb.

Azonban a para-generátor tovább zúg! És felfedezi a bagolyirtás-parát.

Baglyokkal élni nem jó. Ez nem vitás. Azonban mi történik akkor, ha az ember fia/lánya szerelembe esik? Reménytelen/viszonzatlan szerelembe, ami megakadályozza baglyai kiirtásában, hiszen az addig opcionális bagolyirtási felelősök már nem jelentenek alternatívát és a szerelem tárgya sem.

Hogy mi történik? PAAAAARAAAAAAA!

Megoldása: Berúgni és ráfanyalodni a korábbi bagolyirtási felelősökre.

További megoldási javaslatokat a paragyar@gmail.com e-mail címre vagy postán a (még üres) Bagolyodúba várjuk (Erdő u. 4.)

5 komment

Címkék: szex para alkohol szerelem bagoly sün

A bejegyzés trackback címe:

https://paragyar.blog.hu/api/trackback/id/tr672480278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tir 2010.12.13. 14:45:11

A parafrázisok mentén szeretnéd helyére tenni a dolgokat?
Mert ha a relációdat helyesnek fogadjuk el, akkor ez már egy ördögi kör lenne. Persze, mint minden jól nevelt paragyártó, te is tudod, hogy az öngerjesztés veszélyes üzem. Hatványozódik és atomok mentén hasad, a felezési ideje meg vhol a Tellúr és az Urán között leledz. Akarod sorra venni, és nopara-sítani a téziseidet?
Nem mintha érdekelne, mit akarsz. Úgyis megkapod. :-)
A váltószámot még értem. Kicsit ciki csak. Amúgy meg felfoghatod erénynek, jellemnek, esetleg fogadhatsz cölibátust is. (főleg, ha így folytatod…) s máris jellemszilárdságról teszel tanúbizonyságot. Mármint rendíthetetlenül bagolyparásító paradigmává válsz.
Megoldásra visszatérünk később…
Önbagoly-para, mint bagoly-para középfok, tiszta dili. Ha már egyszer fokozni akarod, ne magad ellen fordítsd. Persze a maga kis erdeiben is jól eljátszhat az ember baglya, ha már előzőleg rendesen beparásította magát. A bepárásításról nem is beszélve. Bár lehet, az csak a tekinteted szivárványhártyáján látszik, ha épp más szemmel nézik. Már ha nézik. Ami ugye, megint visszavezet az első megoldásra, amiről majd később… mint fenn említettem is.
Bagolyirtási-para. Hö, ez aztán fullpara, sőt paranoia. Hülye vagy Te, hogy emiatt parázol? Viszonzatlant honnan veszed? Megkérdezted? Vagy csak beparáztál? Már megint.
Most érezd magad virtuálisan megrázva. Úgy istenesen. Vállból.
Honnan tudod, hogy ő nem pont egy ilyen hülye, túlbaglyosodott, sünbe hajló parajelenségre vágyik? Mondom: VÁGYIK. S magasról tesz minden parabolikus képedre.
Megoldások közül csak egy műxik. Jó, talán kettő… de sztem Te is tudod, melyik a végső megoldás. A szex. Nem valakivel, de Vele. Persze, ha végre rászánnád Magad, hogy megkérdezd tőle, hogy részt venne-e egy kihalóban lévő faj genetikájának továbbvitelében…

paragyáros · http://paragyar.blog.hu/ 2010.12.15. 17:29:53

Kedves Tir,

először is köszönjük a kommentet, mind a magam, mind szerzőtársam, mint pedig a mögöttünk álló kreatív, jó humorú barátok, ismerősök és olvasóink nevében.

A parák ebben a blogban nemcsak a két szerző(agy)szüleményei, hanem a fent említettekéi is :) Erre büszkék vagyunk és hálásak is nekik/nektek, hogy öniróniájukkal mindenkit szórakoztatnak.

Így sok esetben jogosak lehetnek a kommentedben foglalt felháborodások, de nem adekvát egy embernek címezni :)

A parák megszületésekor a mottónk, hogy minél nagyobb baromság legyen, minél nagyobb öniróniával, sőt cinizmussal tálalva. Így hullanak ki a rostán a "jajj, bekapcsolva maradt a vasalóm" típusú (hétköznapi)parák. Úgyhogy nem érdemes felháborodni, érdemes viszont jókat nevetni. Önmagunkon..mert megtehetjük ;) Írj te is nekünk agyament parákat, várjuk szeretettel! :)

És igen: ezeknél a paráknál megoldás a szex, ahogyan írtuk is. És igen: viszonzatlan szerelem is létezik. A szerelem magánügy, nem kell hogy a másik is ugyanazt érezze. Ces't la vie..

Tir 2010.12.16. 13:25:00

@paragyáros:
Kedves Paragyáros,

Elnézést levelem személyes hangvétele miatt. De ez túl egyedi para ahhoz, hogy nagyközönséghez címezzem a felháborodásomat. Főleg, ha ismerős parákkal találkozom, amit már ki kellett volna nőni úgy néhány x után.
S persze tetszik a stílusotok, még ha cinikus is néhol. Ami ugye néhol fájdalmas is tud lenni.
A baromságokkal sincs baj, amíg nevetni is tudsz Magadon, még ha néha fogcsikorgatva is.
Felháborodni? Ó, nem! Csak… s itt elárulok egy nagy titkot:
Paraellenes vagyok, vagy ha úgy jobban tetszik antipara élharcos.
Igaz, most kezdtem irtani őket, de ez nem fog gátolni abban, hogy kötekedjek Veled/Veletek.
Persze, csak ha az ellenzéknek is hagytok megnyilvánulási felületet. :)
Minden para feloldható, és megoldható. Irtható, és kiírható.
Ne parázz!!! Inkább paráználkodj! :)
Ennél maradok.
Legmélyebb tisztelettel mindenki parája iránt, maradok továbbra is ellensúly.
Tir.

paragyáros · http://paragyar.blog.hu/ 2010.12.17. 01:11:40

@Tir:

Márpedig mi a nagyközönséghez címzünk minden parát. Viva la világháló :)

Szerintem a para nem korfüggő,értsd itt: az agyamentség/hülyeség nem korfüggő. Akárhány x után is jó móka. És célunk éppen ez ezzel a bloggal..a szórakoztatás.

Ezért nincs is mit ellensúlyozni. Kiírjuk, leírjuk, kinevetjük. Nyilván nem ezekkel az őrültségekkel élünk nap mint nap. Ezek a kreatív elmék szüleményei :) a saját és a mások szórakoztatására.
Igen, feloldhatóak. De ezt is iróniával kezeljük, szerintem ez átjön a posztok végén a megoldási javaslatokból.

Szívesen vesszük a kommenteket is és köszi, hogy olvasod a blogunkat! Remélem paraellenesként egy parablog olvasása is szórakoztató lesz majd :)

üdv,
Paragyáros

B.Arthur 2016.09.18. 22:20:04

Itthon Bagoly a becenevem...így aztán most jót röhögtem. :D
Húúúúú!
A rézfaszú vagyok személyesen! :D
süti beállítások módosítása